Menedzsment

Bedő Balázs

vezérigazgató


Bedő Balázs az inkubátor vezérigazgatója, aki 1997-2000 között az Equinox Ventures Befektetési Kft. vezető befektetési tanácsadójaként kockázati és magántőke befektetésekkel foglalkozott. Feladata volt a befektetési lehetőségek felkutatása, pénzügyi és üzleti átvilágítás, befektetési tranzakciók strukturálása és levezénylése, portfolio vállalatok pénzügyi kontrollja. 2000-2007 között a FastVentures Kft-nél vezető befektetési tanácsadóként a növekedésük korai fázisában járó technológiai cégek tőkefinanszírozásával foglalkozott. 2009-től a FastVentures Zrt. igazgatósági tagja, ahol technológiai és élettudományok területén tevékenykedő cégekre fókuszáló kockázati tőkebefektetésekre szakosodott befektetéseket irányít. Bedő Balázs tőkebefektetések területén vezetőként szerzett tapasztalatának időtartama több mint 12 év.

Szandrocha Kamilla

COO, Igazgatótanács tagja


Szandrocha Kamilla hét éven keresztül foglalkozott külföldi befektetők Magyarországra vonzásával. Az itt eltöltött idő alatt véleményező partnere és bíráló bizottsági tagja volt gazdaságfejlesztési pályázatoknak. Részt vett számos nagybefektetési projekt menedzselésében és a magyar befektetés-ösztönzési ügynökség egyablakossá tételében, amely elnyerte a régió leghatékonyabb ügynöksége címet. 2011 óta vezeti a tőketranzakciókkal és inkubációval foglalkozó, startupból felépülő Central European Investment Services csapatát. 2013 óta az Aquincum Inkubátor társalapítója, operatív vezetője.

Mosonyi Balázs

program igazgató


Korábban vezető szerepet vállalt az európai uniós támogatási rendszer hazai kialakításában és működtetésében, az irányítása alá tartozó programokban mintegy 1500 milliárd forint értékű projekt indult el és valósult meg a K+F, gazdaság- és vállalkozásfejlesztés, turizmus és környezetvédelem területén. Az elmúlt években a CEIS tanácsadó vállalkozás partnereként és szakmai vezetőjeként elsősorban az üzleti és vállalkozásfejlesztési tanácsadással, tőkebevonások menedzselésével, startupok és már működő vállalkozások fejlesztésével és inkubációjával foglalkozott.