Befektetési Bizottság

Várkonyi Attila

Igazgatótanács tagja, az Inkubátor többségi tulajdonosa


Várkonyi Attila IT, biotech és medtech területeken Magyarország egyik legmeghatározóbb üzleti angyal befektetője a magyarországi FastVentures tőkebefektetési alap társalapítója, az igazgatótanács elnöke, melynek keretében növekedésük korai fázisában járó technológiai cégek sikerében és nemzetközi növekedésében játszik meghatározó szerepet. Várkonyi Attila a Szilícium-völgyi SAP America-nál több igazgatói funkciót töltött be. 2000 óta a Fast Venures alap fő tulajdonosaként Magyarország egyik meghatározó angel befektetőjévé vált ICT és élettudományi területeken. Portfóliócégei nemzetközi piacokon értékesítik termékeiket, szolgáltatásiakat és közülük számos eljutott európai, vagy amerikai exitig. Attila alapítója a civil kezdeményezésre létrehozott, tudományos elismerést megítélő Bolyai-Díjnak.

Duda Ernő

Igazgatótanács elnöke


1996-1999 között alapító és ügyvezető igazgatóként több high-tech befektetés lebonyolításában vesz részt. 1999-től napjainkig a startupból indulva 100+ főt foglalkoztató, globális biotechnológiai céggé fejlesztett SOLVO Biotechnology elnök-vezérigazgatója, fő tulajdonosa. 2003-tól napjainkig a Magyar Biotechnológiai Szövetség alapító tagja, elnöke. Duda Ernő több körös angel- és kockázati tőkebefektetést bonyolított le, nemzetközi menedzsmentet épített és amerikai leányvállalatot alapított.

Szandrocha Kamilla

COO, Igazgatótanács tagja


Szandrocha Kamilla hét éven keresztül foglalkozott külföldi befektetők Magyarországra vonzásával. Az itt eltöltött idő alatt véleményező partnere és bíráló bizottsági tagja volt gazdaságfejlesztési pályázatoknak. Részt vett számos nagybefektetési projekt menedzselésében és a magyar befektetés-ösztönzési ügynökség egyablakossá tételében, amely elnyerte a régió leghatékonyabb ügynöksége címet. 2011 óta vezeti a tőketranzakciókkal és inkubációval foglalkozó, startupból felépülő Central European Investment Services csapatát. 2013 óta az Aquincum Inkubátor társalapítója, operatív vezetője.

Garai Gábor

bizottsági tag


A Magyar Köztársaság tiszteletbeli főkonzulja és tiszteletbeli külgazdasági tanácsadója, több mint 30 éve foglalkozik üzleti jogi szolgáltatások nyújtásával. Partnere a Foley és Lardner LLP-nek, elnöke a Private Equity & Venture Capital-nek és társelnöke a Life Sciences Industry Team-nek. Mielőtt csatlakozott Foley & Lardner-hez, társ-ügyvezető partnere volt a bostoni Epstein Becker & Green-nek. Garai Gábor elsősorban startup és a magas növekedési potenciállal rendelkező vállalatok tőkebefektetési lehetőségeivel, kockázati tőke tranzakciókkal foglalkozik, ezenkívül szakterületei az M&A, fúziók, állami és magán-finanszírozások, szellemi tulajdon kérdések. A bostoni vállalkozói szféra aktív tagja, részese volt a TechStars-nak (cambridge-i accelerátor) és a massachusettsi MIT Venture Mentorprogramnak. Társ-alapítója, támogatója a MassChallenge-nak (üzleti verseny accelerátor és inkubátor).